Modellen airconditioning

wp8670c897Plafondmodel

Ruimtebesparende montage aan het plafond. Stel u heeft een rechthoekige ruimte van 10 bij 4 meter en heeft weinig of geen ruimte boven uw plafond. Dan raden wij u aan  voor het plafondmodel te kiezen. Deze units blazen strak langs het plafond tot een afstand van maar liefst 10 meter, de geconditioneerde lucht een ruimte in. Plafondmodellen kunnen zowel volledig onder of  voor een gedeelte in het plafond worden gemonteerd. De units zijn in verschillende capaciteiten verkrijgbaar, afhankelijk van de grootte en isolatie van de ruimte en de hoeveelheid warmtebronnen in de ruimte (Computers,verlichting etc )

wp136f6e23Kanaalmodel

Stel u heeft voldoende ruimte boven het plafond en wilt eigenlijk helemaal niets zien van de airconditioning. Dan kunnen wij u dit sijsteem van harte aanbevelen.  Het kanaalmodel wordt volledig boven het plafond gemonteerd en blaast de geconditioneerde lucht via geisoleerde luchtslangen middels fraaie uitblaasroosters de ruimte in. Hierdoor kan de lucht  zeer regelmatig over een groter gebied worden verspreid. Zonder tocht en geruisarm. Dit is een ideale oplossing voor grotere kantoor ruimtes

wp00f6a9dcWandmodel

Stel u heeft een kantoor ,slaapkamer met beperkte afmetingen en u wilt de meest simpele oplossing. Een goede mogenlijkheid hiervoor is het wandmodel.
Ook wanneer er geen mogenlijkheid bestaat iets in of boven uw plafond  te monteren,is dit echt een perfekte oplossing.

wp4026d461Casettemodel

Stel u heeft een grote ( vierkante ) ruimte dan raden wij u een cassettemodel aan. Het cassettemodel is een airconditioning die volledig in het plafond wordt geintregeerd.U ziet dan alleen het fraaie uitblaasrooster dat de lucht in 2,3 of 4 richtingen kan uitblazen via instelbare uitblaaslinialen. Dit voorkomt tocht en verdeelt de geconditioneerde lucht in de ruimte. Ook deze units zijn in verschillende capaciteiten,afhankelijk van de grote van de ruimte,verkrijgbaar.