warmtepomp

warmtepomp Schiedam

Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp
  •    Toepasbaar voor alle woningen en cv-ketels
  •   Tot € 1800,00 subsidie
  •   Koelen mogenlijk bij vloerverwarming
  •   Gegarandeerde Co2 reductie
  •   Prijs compleet inclusief montage,BTW en terugave subsidie
  •   Prijs 4KW € 2785.00
  •   Prijs 6KW € 3485.00
  •   eSmart Inside besturingsysteem op afstand te bedienen met smartphone of tablet.
  •   Gratis e-Twist kamerthermostaat
Remeha Elga Ace Warmtepomp 4 KW En 6.0 KW

De zeer compacte en zuinige warmtepomp van remeha draagt bij aan een schoner milieu en is met elke cv-ketel te combineren tevens in elke woning toepasbaar.  Deze  hybride warmtepomp heeft een optimale samenwerking met uw cv-ketel en bespaart u behoorlijk op uw gaskosten. De prijzen van gas en elektriciteit kunnen worden ingevoerd in het systeem en de Elga  Ace kiest zelf voor het meest renderende verbruik.  De compacte Elga Ace hybride warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en zet dit om in warmte voor uw woning. Wanneer de warmtelevering van de warmtepomp tijdens koude winterdagen niet voldoende is zorgt de cv-ketel voor de resterende warmtevraag. Wanneer u over  zonnepanelen beschikt heeft u vrijwel geen kosten meer voor uw verwarmingsinstallatie. De 4Kw is toepasbaar in alleen goed geïsoleerde woningen en de 6 Kw in vrijwel alle woningen.

 prijs inclusief complete installatie: 4kW
De installatie is inclusief aansluiting op de verwarmings-installatie, max 5 mtr. koelleiding vanaf binnen naar buitendeel,  en Gratis Etwist thermostaat.
De Remeha Elga Ace warmtepomp is  inclusief gehele installatie en kost  € 4385 incl. BTW en exclusief subsidie. Na teruggave subsidie bedraagt uw investering *€ 2785 incl. BTW.
Subsidie: Na plaatsing van uw nieuwe systeem kunt u via de ISDE uw subsidieaanvraag indienen onder meldcode KA17439. Het subsidiebedrag bedraagt  € 1.600,00.

 prijs inclusief complete installatie: 6kW
De installatie is inclusief aansluiting op de verwarmings-installatie, max 5 mtr. koelleiding vanaf binnen naar buitendeel,  en Gratis Etwist thermostaat.
De Remeha Elga Ace warmtepomp is  inclusief gehele installatie en kost  € 5285.00 incl. BTW en exclusief subsidie. Na teruggave subsidie bedraagt uw investering *€ 3485.00 incl. BTW.
Subsidie: Na plaatsing van uw nieuwe systeem kunt u via de ISDE uw subsidieaanvraag indienen onder meldcode KA17439. Het subsidiebedrag bedraagt  € 1.800,00.

Installatievoorwaarden Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

Bij de Standaard  montagekosten warmtepomp bevindt : de afvoer water, cv en ellectra  zich binnen  1m van de te instaleren warmtepomp en dienen de koelleidingen direkt door de muur of dak gevoerd te worden en bedraagt de lengte van de koelleidingen maximaal 5 meter. Bijkomende bouwkundige werkzaamheden zijn niet inbedrepen. Bij bezoek ter plaatse kan een definitieve prijsopgave gegeven worden. De prijzen zijn onderhevig aan prijswijzigingen en zijn vrijblijvend. De aangegeven vermogens zijn gebaseerd op een watertemperatuur van 35 graden Celsius en een buitentemperatuur van 7 graden Celsius.

Subsidie Remeha Elga Ace Hybride Warmtepomp

De aangegeven subsidie is gebaseerd op een door een van arkel bekende informatie en afhankelijk van de nog aanwezige subsidie gelden.  voor meer informatie:

Loodgieter van arkel voor all uw

De specialist met meer dan 35 jaar ervaring  in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis!