Contact

Vrijblijvend contact

Wij geven u een een gedegen advies en zoeken samen met u naar de meest ideale oplossing voor uw klimaat wensen.hierbij wordt gezocht naar de ideale balans tussen techniek en prijs. Als onafhankelijke installateur staan alle mogenlijkheden en merken ons hiervoor ter beschikking.


Producten die wij gebruiken:

Wij zijn niet gebonden aan een merk. Onze producten zijn altijd van het laatste model en nieuw uit doos. Het beste product voor de beste prijs.

Adres

G. Blankenheijmstraat 43 - 3117 ZA in Schiedam

Telefonisch bereikbaar

Tel : 010-4738036

E-mail

vanarkel@kpnplanet.nl

Claire Moerman
Claire MoermanSchiedam
Read More
Snelle service en snelle reparatie. Hij wist vrijwel direct wat het probleem was en dat was daarna ook zo opgelost. Zeker een aanrader!
Marcel Meurstee
Marcel MeursteeSchiedam
Read More
Echt een vakman! Denkt met je mee en geeft een eerlijke prijs. Komt ook zo snel als mogelijk is wat superfijn is. Mijn vrouw en ik zijn er superblij mee!! Bij toekomstige problemen doen we graag weer een beroep op je 🙂
Rob Straver
Rob StraverVlaardingen
Read More
Loodgieter van Arkel heeft bij ons de gehele warmtepomp installatie aangelegd. De installatie werkt super en wij zijn heel erg tevreden!
Willeke de Groot
Willeke de GrootSchiedam
Read More
Reparatie prima en correct uitgevoerd tegen een bijzonder gunstige prijs. Een aanrader!
Luc Tas
Luc TasMaassluis
Read More
Het werk is vakkundig, netjes en accuraat uitgevoerd, geeft goed advies, staat open voor meedenken, voor nieuwe dingen en heeft een prettig enthousiasme. We hebben goed en plezierig samengewerkt!
Marvin de Knaper
Marvin de KnaperRotterdam
Read More
Zeer snel en vakkundig een lekkage in een gasleiding verholpen
Johanna Blinker
Johanna BlinkerSchiedam
Read More
Eindelijk een vakman die niet alleen pretendeert een vakman te zijn, maar er ook een is. Gedegen onderzoek naar het lek op verschillende plaatsen, lek op professionele manier verholpen, met foto's en vervolgens uitgetest. Ben zeer tevreden.
Previous
Next