Loodgieter van arkel voor al uw loodgieterswerk in schiedam

Sanitair

sanitair laten installeren door loodgieter van arkel in schiedam.

Airco

airco laten installeren door loodgieter van arkel in schiedam.

CV-Ketels

cv ketel laten installeren door loodgieter van arkel in schiedam.

Zink Werk

zinkwerk laten installeren door loodgieter van arkel in schiedam.l

UW LOODGIETER

Loodgieter schiedam wil van Arkel

Loodgieter Schiedam van Arkel is er voor al uw loodgieterswerk en is aangesloten bij Techniek Nederland die hoge eisen stelt aan zijn leden om zo een hoge kwaliteit te waarborgen in de installatietechniek. U kunt bij ons terecht voor een vakkundige installatie van uw airco verwarming badkamer sanitair  zinkwerk en dakwerk.

Bij loodgietersbedrijf van Arkel  werkzaam in Schiedam  en regio Rotterdam kunt u terecht voor alles op het gebied van een stijlvolle badkamer tot een zinken dakgoot alles op een vakkundige manier geïnstalleerd. Bij ons staat vragen stellen vrij en een offerte zal dan ook vrijblijvend worden uitgebracht. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel en dat betekent dat u zowel voor tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Onze jarenlange ervaring binnen deze vakgebieden garanderen u dat de werkzaamheden die wij voor u verrichten degelijk en volgens afspraak uitgevoerd worden.Om de kwaliteit te waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten zodat u  jarenlang plezier hieraan kunt beleven.

Diensten

wandmodel-airconditioning-mitsubishi-heavy-industries-srk63zr-wsrc63zr-w

Airconditioning

Airconditioning de oplossing voor een goede nachtrust en een fit gevoel bij het opstaan. diverse mogenlijkheden voor elke situatie koelen en verwarmen.

tzerra

Verwarming

Loodgietersbedrijf van arkel kan u op het gebied van een nieuwe cv-ketel op diverse manieren van dienst zijn lnstallatie van alleen Top merken.

ELGA_ACE_RECHTS_VOOR

Warmtepomp

compakte warmtepomp in elk huis te installeren voor zowel koelen als verwarmen

zinkwerk_3

Lood zink en dakwerk

Bij loodgieter van arkel kunt u terecht voor al uw zinkwerk voor het vervangen van een dakgoot tot het zink vervangen van uw dakkapel

Plumber cleaning  drain in bathroom with cable

Verstoppingen

Is uw gootsteen doucheput of toilet verstopt? bij loodgieter van arkel kunt u voor deze werkzaamheden terrecht.

bathtub-2485957_1920

Badkamers

badkamer laten instaleren? loodgieter van arkel installeerd uw badkamer toilet ruimte en vervangt uw sanitair.

Mijn google reviews

Luc Tas
Luc Tas
Read More
Het werk is vakkundig, netjes en accuraat uitgevoerd, geeft goed advies, staat open voor meedenken, voor nieuwe dingen en heeft een prettig enthousiasme. We hebben goed en plezierig samengewerkt! Loodgietersbedrijf Van Arkel heeft een Technco/Remeha Elga hybride lucht/water warmtepomp geplaatst in combinatie met stadsverwarming. De Elga wordt 's zomers ingezet voor koeling via de vloerverwarming en 's winters voor verwarming van de woning.
Catharina Koopman
Catharina Koopman
Read More
De reparatie aan het zinkwerk van onze schoorsteen is snel en vakkundig uitgevoerd. Heel blij dat meneer zo snel kon komen en ons heeft geholpen. Goeie service!
Soen
Soen
Read More
Betrouwbaar en professioneel loodgietersbedrijf. Komt afspraken na, geeft naast werkzaamheden ook goed advies, werkt netjes en is klantvriendelijk. Had complexe lekkages en is dankzij Wil van Arkel definitief verholpen. Van mijn kant een echte aanrader met 5 sterren waardering.
Mounir Bardiji
Mounir Bardiji
Read More
Zeer betrouwbaar en vakkundig. Verstaat zijn vak. Wij zijn tevreden.
Metin Bircan
Metin Bircan
Read More
Een split airco laten plaatsen, hij werkt zeer accuraat en professioneel, denkt mee en komt afspraken na. Dankjewel voor het plaatsen wij zijn er super blij mee.
Gert-Jan van der Steen
Gert-Jan van der Steen
Read More
Van Arkel is een bekwame loodgieter. Hij reageert tijdig en komt zijn afspraken na. Het probleem is opgelost. Ik kan hem van harte aanbevelen.
Previous
Next
Locatie

Gerardus Blankenheymstraat 43, 3117 ZA Schiedam

Werk uren

7:00 AM – 22.00 PM
Maandag – Zondag

Contact

Tel: 010 473 8036
Email: vanarkel@kpnplanet.nl

techniek nederland